30 grammaa YOOKA Shilajit-hartsia on 100 % vegaaninen, käsityönä valmistettu ravintolisä korkeinta laatua. Shilajit-hartsimme kerätään Pakistanin Himalajalta, korkeudeltaan 5100–5500 metriä. Hartsia kuivataan luonnollisesti auringossa 45–60 päivän ajan, jotta kaikki mineraalit ja hyödyt säilyvät.
Toisin kuin teollisissa menetelmissä, Shilajit-hartsimme puhdistetaan 40 kertaa nano-suodattimilla maksimaalisen puhtauden takaamiseksi.
Ruokaluokan lasipakkauksemme varmistaa, että hartsit pysyvät ehjinä jopa äärimmäisissä lämpötiloissa. YOOKA Shilajit palauttaa energiatasapainon ja ehkäisee useita sairauksia, kuten kroonista väsymysoireyhtymää, anemiaa, kroonista kipua, ruoansulatushäiriöitä ja nivelrikkoa. Shilajitin luonnolliset ainesosat vaikuttavat suoraan elimiin ja lihaksiin ja varmistavat optimaalisen imeytymisen.
Anjovisfaneille on selvää, että oliiviöljyyn säilötyt anjovisfileet tarjoavat loputtomasti nautintoa ja sopivat moniin resepteihin, joissa ne tuovat mukanaan voimakkaan kalaisen ja suolaisen maun. Oliiviöljyssä säilöttyjä anjoviksia käytetään lähes mausteena, antaen ainutlaatuisen ja herkullisen maun jokaiselle reseptille, johon ne sisältyvät.
Yhdistä oliiviöljyssä säilötty anjovis muihin makuihin
Ennen kuin puhumme resepteistä, tässä on lista ainesosista, jotka sopivat täydellisesti yhteen oliiviöljyssä marinoidun anjovisfileen kanssa. Jos sinulla on resepti, joka käyttää pääasiassa näitä ainesosia, voit varmasti lisätä anjovista ja onnistua joka kerta:
- Vihreä tai musta oliivi
- Tomaatti (tuore, murskattu, kirsikkatomaatti...)
- Kaprikset
- Grillatut paprikat
- Kesäkurpitsa
- Perunat
- Juustot mozzarella ja feta
- Keitetty kananmuna, majoneesi tai munakas
- Valkosipulinkynnet.
Kikhernepata on perinteinen tunisialainen ruokalaji, joka valmistetaan sipuleista, kikherneistä ja lampaanlihasta.
Ainekset:
Valkosipuli Vesi Mausteet Oliiviöljy Suola